2012. 04. 25.

birthday haul

Szülinapom alkalmából elmentünk ma kicsit sétálni, illetve shoppingolni a barátommal. Benéztünk az Invázióba is, és meg kell mondjam, tök pozitívan csalódtam az üzletben. Eddig tök gagyi cuccokat láttam, semmi olyat, amit magamra húznék. Ma viszont 40%-os leárazás volt az amúgyse drága cuccokból, úgyhogy vettem pár dolgot :) Színes, tavaszra való sportosabb cuccokat kerestem, és azt hiszem találtam is :) Sajnos a képek nem lettek a legjobb minőségűek, ezért elnézést kérek :/ A pólókért 7-800 ft-ot fizettem, a naci 1500 ft, a bugyik pedig 200ft/ db áron jöttek velem :)
csoportkép
Pólók:



Imádott lenge nacim:


Fehérneműk:

Szóval az amúgyis elég boldog szülinapomat megbombáztam még egy jó nagy adag boldogsághormonnal :) Most pedig megyek, és megeszem a hatalmas adag salátámat! Szép estét csajok!

4 megjegyzés:

  1. Tök jó cuccokat vettél, mindegyiket elfogadnám :) Tavaly augusztusban Budán nyaraltunk a párommal, mindennap átjártunk Budakeszire a Tescóba és ott láttunk ilyen boltot. Olyan jó áron lehetett jó dolgokat kapni, hogy mindennap vettünk magunknak valamit :D

    Nálunk az Auchanban Familia van (vagy Family?). Az is a Klapka Györgyé, mint az Invázió, hasonló árakkal dolgoznak, de nekem az Invázió jobban bejött :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is csak néhány hónapja nyitott az üzlet (bár erre nem vennék mérget, szörnyű az időérzékem :), de eddig nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet. A tavaszi/nyári cuccok viszont nagyon tetszenek :)

      Törlés
  2. de gyönyörű nadrág, én is nagyon szeretnék egy ilyet :)

    VálaszTörlés