2012. 01. 07.

rúzsmustra

Régebben ki nem állhattam a rúzsokat, tekintve, hogy elég vastag a szám, nem szerettem kirúzsozni, nem akartam, hogy az emberek csak egy szájat lássanak "közeledni feléjük" :D Ráadásul ébredéskor mintha meg is duplázódna a vastagsága, így akkor kirúzsozva elég vicces látvány..:) Mostanában azonban egyre merészebb vagyok rúzsok terén, kezdem megszeretni őket, és lelkesen bővítem eddig még nem túl nagy gyűjteményem. Szeretném megmutatni azokat a darabokat, amiket nemrég szereztem be.
Igyekszem általában leértékelt árukat kifogni, eddig két alverde rúzst is találtam féláron, amiket imádok!
Na nézzük őket szép sorjában:

Maybelline Pleasure me red árnyalata. Ez most a kedvencem, krémes, szuperül fed, könnyű vele dolgozni, tartós és nem utolsó sorban fantasztikus vaníliás illata van. imádom!
Tökéletes rúzs a mindennapokra, látszik is rajta hogy elég nagy strapának van néha kitéve :D NYC - Rose gold.
Ez a legújabb szerzeményem. Általában tartózkodom a barnás árnyalatoktól, valahogy a rózsaszínes árnyalatok jobban tetszenek a számon, de ez nagyon megtetszett, ráadásul féláron jutottam hozzá a dm-ben. Alverde - Rosy caramel.


Alverde - ruby red. Ez volt az első erőteljesebb színű rúzsom, már csak ezért is a szívemhez nőtt. Szokásos alverde minőség, ráadásul féláron. És a név kötelez :D (Hruby a vezetéknevem, szinte rólam nevezték el :D)
Nivea - Magnolia. Picit lilás-rózsaszínes árnyalat, nem használom túl gyakran, ritkán tetszenek a lilás árnyalatok, de ez felkenve nagyon szép.

Manhattan - 53G nude. Régóta szerettem volna egy nude rúzst, ami passzol egy-egy erőteljesebb szemsminkhez. Erre esett a választásom és nem bántam meg. Nagyon krémes, könnyen felvihető, és viszonylag tartós is.
Szóval ők a legújabb családtagok, de úgy érzem, hogy bővülni fog még a gyűjtemény, főleg ha már nem lesz ilyen "szájszárító" hideg szél :)

Kézfejre kenve így mutatnak természetes fényben:


Sajnos szájon nem sikerült lefényképeznem őket, nem vagyok még gyakorlott sminkfotós :( Viszont a NYC rúzsomról van egy kép:
Karácsonykor készült, NYC rúzzsal :)
Nektek melyik a kedvenc hétköznapi és alkalmi rúzsotok?

3 megjegyzés:

  1. Szépek, nekem is vastag a szám, néha nincs kedvem nekem sem felhívni rá a figyelmet :D :]

    VálaszTörlés
  2. És nekem is elég vastag a szám és én is ugyanígy voltam vele,ahogy te, mostanában viszont, rákaptam a sötétebb rúzsokra.:)

    VálaszTörlés
  3. Evek ota a Max Factor lipfitity extratartós applicatoros ruzsat(sanjnos a legkedvencebb arnyalatat itthon nem forgalmazzak,több màsikkal egyetemben Becsben veszem ) ezen kivul Avon extralasting tartós rúzst használok,amikkel maximalisan elégedett vagyok.

    VálaszTörlés