2012. 04. 29.

szülinap és miss rose teszt..

Húú, életem egyik legjobb hétvégéjén vagyok túl :) Vagyis teljesen még nem is vagyok túl, nemsokára megyünk barátokkal epres shaket inni mekibe. Tegnap tartottuk a szülinapomat, és valami iszonyatosan jól sikerült a nap. Barátomtól kaptam görkorcsolyát, barátom szüleitől pedig hozzávaló védőfelszerelést. Volt tortám is, amin nagyon meglepődtem, nem számítottam rá, hogy ilyen lesz, szerintem nektek is tetszeni fog :)


Sminktermékekkel díszített torta, imádom!:) Van egy cukrász ismerősünk, aki szerintem a világ legjobb csokitortáját csinálja, és láthatóan elég ügyes is, a tortái nemcsak finomak, hanem szépek is. Sajnos mára megettünk minden piperecuccot :))
És még mindig nem volt vége a meglepetések sorozatának, a barátom délutánra meglepetés grillpartit rendezett, aminek megintcsak nagyon örültem, hiszen sohasem volt még olyan szülinapi bulim, amit nem magamnak szerveztem :) Sütögettünk, iszogattunk, beszélgettünk, nagyon kellemes kis este volt.
Ehhez a bejegyzéshez hozzácsatolnék egy miss rose paletta tesztelést is, de csak azért, mert a tegnapi sminkemet azzal készítettem:


A doboza a szokásos miss rose csomagolás, műanyag, könnyen nyitható, praktikus csomagolás. Nekem személyes kedvenceim a miss rose termékek, amellett, hogy olcsó áron lehet hozzájuk jutni, iszonyat szép színük van, tartósak és nagyon könnyű velük dolgozni.


A palettában világos pezsgőszínű, rózsaszínes, bordós és barnás árnyalatok találhatók. Érdekes, hogy ecsettel a festékbe nyúlva, darabosnak tűnik a felvett festék, de probléma nélkül el lehet dolgozni a szemhéjon. A színeket összesatírozni sem nehéz, én teljesen odavagyok értük!:)


Tegnapi sminkemhez a felső sor 2., illetve az alsó sor színeit használtam. Sajnos step-by-step képeket mindig elfelejtek csinálni, kábé a spirálozásnál szokott eszembe jutni :) Röviden: szemhéjak lealapozása után a belső szemzugba a legvilágosabb színből tettem, majd az alsó sor 2. szín következett a mozgó szemhéj közepére, végül pedig a barna szín került a külső V-be. A széleket elsatíroztam, összedolgoztam a színeket. Szemhéjtussal vonalat húztam szempilláim tövébe, majd pedig spiráloztam. Ezután alapozóztam, púdereztem, kontúroztam, rúzsoztam és már készen is voltam.
A képek nagy része sajnos homályos lett, már a smink készítésével is siettem, fényképezésre alig maradt időm, ezért elnézést kérek :) 



Nekem nagyon tetszett a tegnapi sminkem, eddig nem sikerült ilyen jól :) Ezt természetesen magamhoz képest értem, hiszen egyértelmű, hogy rengeteg mindent kell még tanulnom, sok dolgon kell még csiszolni (pl. szép tusvonal húzása). 
Outfitemet pedig az inváziós ruháimból állítottam össze, sorry a tükörben pózolós képért, de nem volt senki a közelben aki le tudott volna fotózni.:)

Remélem nektek is jól telt a hétvégétek (fele, hiszen még két nap suli és munka nélkül :). Mit terveztek még a hosszú hétvégére?

8 megjegyzés:

  1. Uuuuuuuuuuuuuuu az a torta.... kell!! :) nagyon szupi :)

    VálaszTörlés
  2. Isten éltessen utólag is! :) Mi is sütögettünk, mert nagyon jó idő volt és a következő két napra is ez a program körülbelül :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én nagyon örülök annak, hogy pont hosszúhétvégére van ilyen jó idő, lehet kinti programot szervezni. Suliban ülve azért még a jó idő sem élvezetes annyira :))

      Törlés
  3. Utólag is boldog szülinapot !
    Nagyon szép a torta, na meg a paletta színei is! :]

    VálaszTörlés
  4. mennyire jó ez a torta :)
    csini a smink :)
    XoXo
    Fanny
    fashionparade-fanny.blogspot.com

    VálaszTörlés