2011. 12. 01.

im addicted..

Függőségem neve: Miss Rose

Nagyon régóta keresek Miss Rose termékeket, és eddig sehol nem jártam sikerrel. De ma végre rátaláltam ezekre a szépségekre :) Rengeteg paletta, szemhéjfesték, arcpirosító és púder volt, az se tudtam hirtelen melyiket válasszam :) Végül ezekre esett a választásom:

Hát nem gyönyörűek? :)

Na, nézzük meg a palettákat egyesével:

1. Mild Eyeshadow paletta
Régóta szeretnék zöld szemfestéket, de eddig nem találtam kifejezetten szép árnyalatokat. Ez a paletta viszont tökéletes. Gyönyörű selyemfényű színeket tartalmaz, és nagyon tetszenek az árnyalatok. A színek felülete rendkívül csillogó, azonban a felső réteg alatt eltűnik ez a csillámlás, viszont a színek fénye változatlanul megmarad.

 2. Lasting Gloss Wet Eye Shadow
A négy paletta közül ez a kedvencem!! Iszonyatosan tetszenek benne az intenzív színek, főleg a kék és a szürke színek. 

szerintem gyönyörű :)3-4.02-es és 03-as paletta
Gyönyörű színek vannak ebben a két palettában is, be is terveztem a többi beszerzését is :)Szóval ők az új függőségeim, remélem hamarosan ismét jelentkezhetek Miss Rose poszttal :)

2 megjegyzés:

  1. Akkor is ilyen fenyes marad,ha mar hasznaltad?Sokszor poruljartam mar,a teteje csillogos volt, utana Meg semmi!

    VálaszTörlés
  2. Nekem a felső réteg elhasználása után is szép csillogós színek maradtak. Leginkább egy zöld mono Miss Rose szemhéjfestéket használok, elég sok fogyott már belőle, de még mindig nagyon szép színe van. De van olyan szemhéjfestékem is, aminél az első néhány használat után eltűnik a színek szép fénye :/

    VálaszTörlés