2012. 03. 13.

Arginine resist

Sziasztok!

Biztosan sokan próbáltátok már az Elseve Arginine Resist termékcsaládját. Én egyedül a hajpakolást vettem meg, hiszen jelenleg elég sok samponom van itthon, kicsit túlzásnak tartottam még egyet beszerezni.


Számomra nagyon szimpatikus az, hogy mennyiségre elég soknak találom, szerintem hosszú ideig elég egy doboznyi.


Az állaga krémes, elég sűrű, és nagyon szeretem az illatát, mondjuk minden Elseve terméknek jó illata van szerintem.


Tapasztalataim:
A termék intenzív ápolást ígér a töredezés miatt hullásra hajlamos haj számára. Nekem a hajam gyorsan zsírosodó, ugyanakkor száraz hajvégeim vannak, amik nagyon igénylik az ápolást. Éppen ezért a terméket a hajtövekre nem szoktam felkenni, csak úgy kábé a hajam 3/4-re, különös tekintettel a hajvégekre. Bár csak két hete használom a terméket, meg vagyok vele elégedve. Hajmosás után isteni a hajam tapintása, puha és fényes is, ami egy festett hajnál nagyon jó pont :) Azt hogy a hajam erősebb lenne, azt egyenlőre nem vettem észre, de biztosan el fogom használni a terméket, a végére csak kiderül :)

Kipróbáltátok már a termékcsaládot? Mik a tapasztalataitok?

2 megjegyzés:

  1. Ugyan nem próbáltam, semmi pozitív.
    Összetevői: Aqua / water, Cetearyl alcohol, glycerin, behentrimonium chloride, cetyl esters, isopropyl myristate, CI 19140 / Yellow 5, CI 15985 / Yellow 6, Quaterium-80, Safflower glucoside, Arginine , PPG- Trideceth-6, Ethyl paraben, Polysorbate 20, Polyquaternium-37, Chlorhexidine dihydrochloride, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Paraffinum liquidum, Methylparaben, Citric acid, Butylphenyl methylproponial, Hexyl cinnamal, Royal Jelly / Royal Helly Extract, Parfum / Fragrance (F.I.L C32852/1)

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, ez valóban hiányosságom, hogy az összetevőket nem szoktam figyelni. Igyekszem javítani ezen :)

    VálaszTörlés